Hvem er jeg

.
Mit navn er Thomas Kallesen. Jeg er født i Kalvslund ved Ribe i 1934. Her var min far  lærer. Jeg er uddannet dyrlæge og havde i en årrække praksis på Møn, inden jeg i 1977 startede firmaet Scantox, et kontraktforskningslaboratorium, hvor vi blandt andet afprøvede nye lægemidler. Dette firma solgte jeg i 1997, og har siden plejet mine interesser, der senest er blevet udvidet med slægtsforskning. Jeg var gift med Marianne (Bibba) og tilsammen har vi 5 børn og 11 børnebørn.

Denne hjemmeside er lavet for at give slægtninge og andre, der kan have interesse i at se hvorfra vi kommer, mulighed for dette. Har du rettelser eller spændende oplysninger, så håber jeg, at du vil sende mig en mail.

Du er vekommen til at kopiere dele af hjemmesiden. Gør du det, vil det glæde mig om du vil sende mig en mail og fortælle mig hvad kopien skal bruges til.

Jeg har fået samlet ret så meget materiale på min kones familie. Se resultatet ved at benytte linket "Bibbas Hjemmeside". Du finder linket i det gule felt til venstre.

Opdateret 08.12.2013